logo

en
  • nl
  • en
LOG IN
brochures
Algemene Brochure 2016
Algemene Brochure 2016
VIPmagazine Valentijn 2023
VIPmagazine Valentijn 2023
VIPMAGAZINE VOORJAAR 2023
VIPMAGAZINE VOORJAAR 2023
Babbi Catalogus 2023
Babbi Catalogus 2023

Contact​

Decoration food

Chocolade decor
Chocolate taste strips

Decoratie Non Food

Raw materials

IJsgrondstoffen
IJstoppings en overig

Thema's

Kinderverjaardag
Voorjaar
Winter
carnaval
OUTLET

Tools

Recipes

  • Inspiration
  • Solar
  • St. Honoré
  • Strawberry Mint Bubble
  • Lemon Curd Pesto Croûte
  • Kampvuur
  • ...read more
  • Overzicht
  • St. Honoré
  • Strawberry Mint Bubble
  • Lemon Curd Pesto Croûte
  • Mango Pistache Taart
  • Babbi Vegan Jar (NIEUW)
  • Hartige Tartelette met Zeekraal Risotto
  • Tartellete Mango Yoghurt Special (NIEUW)
  • Panettone
  • Le miroir de Loire
  • Tartelette vijg en limoen
  • Marsepein Spekkoek
  • Frambozen & Zabaione Brownies
  • Frozen Cointreau Soufflé
  • Cointreau Panettone
  • Pistache Cointreau Soes
  • Inspiratie
  • Mango Pistache Taart
  • Babbi Vegan Jar (NIEUW)
  • Hartige Tartelette met Zeekraal Risotto
  • Tartellete Mango Yoghurt Special (NIEUW)
  • Panettone
  • Le miroir de Loire
  • Tartelette vijg en limoen
  • Pistache Cointreau Soes
  • Recepten
  • St. Honoré
  • Strawberry Mint Bubble
  • Lemon Curd Pesto Croûte
  • Vruchtenblokjes
  • Confipec
  • Cointreau
  • Glashelder afdekgelei
  • Marsepein Spekkoek
  • Frambozen & Zabaione Brownies
  • Frozen Cointreau Soufflé
  • Cointreau Panettone

Cointreau

Cointreau ( artikelnummer 105809 )
minder dan: (voor in het gebak)
2 % is voor ondersteunend aan het product. 
2 a 3 % geeft een sinaasappel smaak. 
3 of meer % geeft de Cointreau smaak. 

Voor in de bonbons 
2 a 3 % is ondersteunend. 
3 a 5 % geeft de sinaasappel smaak 
5 of meer % geeft de Cointreau smaak.
le-stsylvestre-max.jpg
  • over vipam
    • History
    • News
    • Partners
  • inspiratie & recepten
  • klantenservice
  • Media gallery
  • Workshops & Demonstratie