Zoete Bitterballen

Ganache melk
500 gram ongezoete slagroom 
650 gram melk chocolade
50 gram blanke stroop

Slagroom en blanke stroop tot 85 graden verwarmen.
Chocolade toevoegen en roeren tot een gladde massa.
Uitstorten op een plaat en met plastic afdekken.

650 gram Delycrisp fijner cutteren. 
Mengen met de ganache.
Eventueel licht verwarmen voor verwerking.
 

Bitterballetje Limoncello

10 gram limoncello toevoegen aan 200 gram ganache. Vul de truffelkogels en plaats deze even in de koeling. Na een paar minuten de vlaggetjes erin doen zodat het kan stollen. Naderhand doorhalen in de chocolade en vervolgens door de strooisel hazelnoot krokant.

Bitterballetje Kokos

10 - 20 gram kokos concentraat toevoegen aan 1000 gram ganache. Vul de kogels en plaats deze even in de koeling. Na een paar minuten de vlaggetjes erin doen zodat het kan stollen. Naderhand doorhalen in de chocolade en vervolgens door de strooisel hazelnoot krokant.

bitterballen.jpg

Dit heb je nodig

Totaal: €  341,25
Alles in winkelwagen

De producten worden toegevoegd aan de winkelwagen...

Alle bovenstaande producten zijn toegevoegd aan de winkelwagen.