Tartelette Mango Yoghurt Special (NIEUW)

Sinaasappel cremeux ingredienten:

375 gram sinaasappel, 280 gram suiker, 2 gram sinaasappel zestes, 187 gram dooier, 375 gram heelei, 280 gram boter, 15 gram Cointreau

Verwarm de vruchtenpuree en Cointreau. meng de suiker,eieren en eidooiers. Voeg de boter en de zeste toe. Meng met de staafmixer.

Yoghurt decoratiepeoeder ingredienten:

100gram decorsneeuw, 10 gram yoghurtpoeder, 25 gram pistachepoeder

Vermeng alle droge grondstoffen

Yoghurtroom ingredienten:

720 gram room, 120 gram suiker, 360 gram yoghurtpoeder, 6 gram gelatine, 30 gram water

Kook de room en de suiker. Voeg de gewelde gelatine toe. Voeg de yoghurt en de yoghurtpoeder toe.

Mango Compot ingredienten:

1000 gram mangoblokjes, 200 gram mangopuree, 2 gram sinaasappel zestes, 4 gram dragon, 20 gram quelli

Meng de mangoblokjes mt de puree. Voeg de suiker en de quelli toe. Meng met de verse dragon.

Pistache beslag ingredienten:

250 gram eiwit, 225 gram suiker, 200 gram dooier, 145 gram bloem, 25 gram roompoeder, 31 gram pistache 100% pasta Babbi.

Eiwit en suiker luchtig slaan. Dooiers luchtig slaan. Vermeng bovenstaande en meng dit vervolgens met de bloem, roompoeder en de pistache pasta mengen. Sjabloneren in de juiste maat en dikte.

 

receptuur en werkwijze is geschikt voor ca. 50 tartelettes 8,3 cm rond (Vipam #109151)

Door: Robin Hoedjes en Kiki Suijkerbuijk (Dutch Pastry Team)

 

mango2.jpgmango1.jpg