Eisje

Eisje 

Een recept van Kiki Suijkbuijk (vaktechnisch adviseur) en Jan Kees (Beko IJs) 

Paaseieren met een twist, deze zijn namelijk gevuld met ijs. Verras uw klanten met Pasen met dit concept, het is uniek en gemakkelijk om te maken. 

 

Panna Cotta IJs 

66 g Babbi Base Easy 100 F # 110283

35 g Babbi Easy Pan (verbeteraar) # 107794

50 g Babbi Pasta Panna Cotta Special (panna Cotta) # 107852

714 g melk

15 g magere melkpoeder 

100 g sucrose 

20 g dextrose 

1000 g totaal gewicht

Werkwijze 

Alles homogeniseren en afdraaien in de ijsmachine. Vul vervolgens de chocolade eieren met het ijs en druk daarin een interieur van advocaat. 

Advocaat interieur 

500 g Banketbakkers Advocaat 14% # 107348

50 g Room 35%

Optioneel alcoholvrij: Irca Lemon Curd Vulling (op waterbasis) # 110582

Werkwijze 

Meng de advocaat met de ongeklopte room (voor vriesvastheid) en vul in het bolmatje Mini Semisphere Ø 30 x 18 mm (PX304) # 107328

Vries stevig aan. Vervolgens de bolletjes tegen elkaar zetten. 

 

TIP: Geen ijsmachine? 

Kies dan voor onze Babbi Montante per Semifreddi (semifreddo mix) 1 kilo # 108199

Bereiding Babbi Montante per Semifreddi (semifreddo mix)

  • 1/3 slagroom 
  • 1/3 melk 
  • 1/3 Babbi Montante per Semifreddi 

Voeg een Babbi pasta smaak naar keuze toe met dezelfde dosering als bij ijsbereiding. 

 

 

Vipam-47.JPGVipam-58.JPGVipam-64.JPG