Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Prova Gourmet
Prova is een familiebedrijf dat, vanille-, cacao-, koffieproducten en een groot palet van gastronomische tonen tot haar expertise rekent. Dankzij haar jarenlange passie voor en expertise over deze ingrediënten hebben ze een unieke positionering als “expert in zoetbruine aroma's" binnen de voedingsindustrie weten te bemachtigen. Ze werken met de puurste en meest edele ingrediënten om zo altijd een superieure kwaliteit te garanderen.


Geschiedenis
Prova werd in 1946 opgericht door Marcel Acat en Hugo Oller en begon als een kleine werkplaats waar met behulp van een unieke extractiemethode gewerkt werd. Zoon Daniel Acat, een echt visionair, zorgde er voor dat door de jaren heen doorlopend geïnvesteerd en geïnnoveerd werd. Tegenwoordig is het een van de wereldspelers als het gaat om vanille-extractie.
Waarden
Expertise: Het begint met expertise, een combinatie van traditie en moderniteit. Niks dan de beste grondstoffen worden geselecteerd en gebruikt door zeer toegewijde en kundige teams en medewerkers.
Verantwoorde vrijheid: Verantwoorde vrijheid staat voor betrokkenheid en de motivatie om steeds weer het beste uit ons werk te halen voor het beste resultaat.
Klantsucces: Steeds weer streeft Prova naar het produceren van authentieke smaken die zorgen voor intense vreugde
Passie: Passie zorgt voor een geweldige smaak, authenticiteit en een uitmuntende smaak.

