Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Bakkerij en patisserie recepten
Recepten bekend van Bakkersvak & IJs-vak 2025
De eerste recepten die je hier ziet, zijn speciaal samengesteld voor het najaar. Ze sluiten aan bij de smaken en beleving van dit seizoen en geven je nieuwe ideeën om jouw assortiment extra aantrekkelijk te maken.
Bij Vipam vind je een variatie aan recepten die laten zien wat er mogelijk is met vakmanschap en creativiteit. Sommige zijn ontwikkeld door onze eigen chefs, andere komen van leveranciers waarmee we samenwerken.
De eerste recepten die je hier ziet, zijn speciaal samengesteld voor het najaar. Ze sluiten aan bij de smaken en beleving van dit seizoen en geven je nieuwe ideeën om jouw assortiment extra aantrekkelijk te maken.
Een blokken overzicht van items voor allerlij doeleinden in te vullen.
We delen graag een variatie aan recepten met je. Sommige zijn ontwikkeld door onze eigen chefs, andere zijn aangeleverd door onze leveranciers. Zo krijg je steeds nieuwe inspiratie uit verschillende keukens.
Solar
De combinatie van hazelnoot, yoghurt en sinaasappel zorgt voor een unieke smaakexplosie. Het Solar recept is ontwikkeld door Kiki Suijkerbuijk van het Dutch Pastry Team.
Strawberry Mint Bubble


Muntbiscuit en -room gecombineerd met aarbeiencremeux zijn de basis van deze eyecatcher.
Chocolade Mousse


Dit chocolade konijn gemaakt van chocolade mousse recept is een leuke manier om het paasfeest nog specialer te maken. Het ziet er schattig uit en smaakt ook nog eens geweldig!
Onderstaande 6 bolgebakjes hebben wij gepresenteerd tijdens de Bakkersvak & IJs-vak 2025.
IJs recepten
Free From Dubai Chocolate


Een vegan, lactose en suikerarm ijsrecept. Gemakkelijk om te maken en geheel in Dubai stijl met Kadayif als afwerking.
















