Nieuws

Nieuws


Vanwege de situatie met het coronavirus hanteren wij vanaf heden tot 1 mei a.s. geen vrachtkosten.


Hartelijk welkom op de website van Vipam International b.v. 
 
Na een periode van vernieuwen en optimaliseren staan onze nieuwe website en webshop online. Beide in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris en eigentijds design.
Belangrijker nog zijn de nieuwe opzet, filteropties per merk en aangepaste menustructuur in de webshop waardoor het voor u gemakkelijk wordt om uw favoriete decoraties en grondstoffen te vinden. Er is een media galerie gemaakt per merk waar we de laatste promoties, instructies of inspirerende beelden in zullen delen. Tevens is de receptenservice uitgebreid met nieuwe recepturen, waaronder de producten van de succesvolle eindejaarsdemonstratie. 

We hebben niet alles aangepast; u kunt nog steeds bij ons terecht voor een breed assortiment exclusieve grondstoffen en decoraties van hoge kwaliteit met dezelfde service die u gewend bent. Sterker nog, we hebben de factuur en -leveringsmethode uitgebreid voor nog meer gemak! Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk u leveringen via de Beko laten verlopen of ons een bericht sturen die wij bij uw bestelling ontvangen. 

Wij staan open voor uw tips dus schroom niet om ons te laten weten wat u vindt van de nieuwe website en webshop. Mist u producten of heeft u suggesties voor ons assortiment? We vernemen het graag! De komende tijd blijven wij de webshop optimaliseren zodat u nog meer gebruiksgemak zal ervaren. 

Wilt u op de hoogte blijven van ons assortiment? Meld u dan aan via www.vipam.nl voor onze digitale nieuwsbrief. Aanmelden is gratis en we zullen u niet lastigvallen. 
Buiten de website, webshop en nieuwsbrief kunt u ons ook volgen via Facebook (facebook.com/vipaminternational) of Instagram (instagram.com/vipaminternational)

 

ONZE MISSIE 

Vipam spant zich in hoge mate in om service en innovatie te verlenen d.m.v. haar vakkennis en deskundigheid bij het inkopen, verkopen, ondersteunen en leveren van producten die toepasbaar zijn in de banketbakkerij, chocolaterie, en ijsbereiding en die met grote zorgvuldigheid door haar afnemers worden gekozen ten einde dat Vipam haar afnemers klantvriendelijk, inspirerend en persoonlijk helpt onderscheidend te zijn in kwaliteit en uitstraling.