PLANNING | AGENDA

wat gaan we doen?

Vipam organiseert geregeld activiteiten voor de branche. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Eindejaardemonstratie of deelname aan beurzen zoals Horecava, Bakkersvak of de Beko Dagen. Voldoende kansen voor u om ons assortiment in werkelijkheid te bekijken en de nieuwste trends en tips te verzamelen. 
    

BAKKERSVAK 2019 

Standnummer D145

10, 11 en 12 MAART 2019

Vipam combineert dit jaar haar stand met Bakkersvak en IJsvak door een stand te maken waar IJS vers gemaakt wordt met oa de nieuwe smaken van Babbi (Speculoos, Passie/Maracuja variegato, IJS met Felchlin chocolade, gezouten Pistache, en uiteraard klassiekers Pistache, hazelnoot oa). Tevens demonstreert Arthur Tuytel met Tartelettes van HUG,. Vipam start dit jaar met de verkoop en distributie van De Kuyper Creative Kitchen esprits. Daarnaast presenteert Vipam haar nieuwe lijn Cointreau concentraten, Mount Gay en Ilse de Vent rum en handgemaakte chocoladedecoraties voor Pasen en een ruim assortiment parels en gechocolateerde noten. Nieuw hierin zijn oa gezouten caramel hazelnoten en amandelen. Als laatste presenteert Vipam ook Cake Ideas waarbij taarten en of gebakstukken in diverse vormen en porties conceptmatig worden aangeboden. Alles in lijn wat ook gepresenteerd is in de nieuwe voorjaarsfolder van Vipam. Wilt u deze alvast inzien, vraag deze dan aan of kijk op de website.