PLANNING | AGENDA

wat gaan we doen?

Vipam organiseert geregeld activiteiten voor de branche. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Eindejaardemonstratie of deelname aan beurzen zoals Horecava, Bakkersvak of de Beko Dagen. Voldoende kansen voor u om ons assortiment in werkelijkheid te bekijken en de nieuwste trends en tips te verzamelen. 
    

HORECAVA 2018 - bakkerij van de (v)oorsprong

hal 12 - locatie bakery cafe

8 tot en met 12 januari 2018

De horeca draait weer op volle snelheid. Om de gast van vandaag én morgen te verleiden, moeten ondernemers een stapje bij zetten. Wie zijn zaak toekomstbestendig wil maken, kijkt verder dan het verzorgen van eten, drinken of een overnachting. Het draait om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Een beleving waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en met elkaar in harmonie zijn. Zodat je de gast in zijn ziel raakt en zijn hart verovert met een perfect product en dito service. Bezoek Horecava 2018 van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari en doe nieuwe inspiratie op!

Sigep - PARTNER: babbi
20 T/M 24 JANUARI 2018
Sigep - 39e Internationale vakbeurs met artisanale gelato, gebak, bakkerij en de koffiewereld. Het evenement bevestigt zijn onbetwiste internationale leiderschap als een vakbeurs voor professionele operatoren over de hele wereld in de ambachtelijke ijs-, gebak- en baksector, samen met koffie. Een buitengewone showcase van alles wat nieuw en trendy is!

ISM - PARTNER: SCHOKINAG
28 T/M 31 januari 2018
'S Werelds toonaangevende beurs voor snoep en snack heet u van harte welkom! Een succesvolle combinatie tussen impulsen en innovaties, opwindende netwerken, eersteklas exposanten en competente bezoekers vormt een aanbod dat uniek is over de hele wereld. Hier vindt u ook 's werelds grootste aanbod van private label in snoep en snacks.

EUROPAIN - partner: Cointreau
3 t/m 6 februari 2018
Europain te Parijs. Deze internationale vakbeurs, is een must voor zowel bakkers, patissiers en chocolatiers. De Europain biedt meer dan 700 internationale exposanten en trekt gemiddeld zo'n 65.000 bezoekers naar de Franse hoofdstad. Website : http://www.europain.com/en

BAKKERSVAK & IJSVAK 2018 - standnummer D145
4 EN 5 MAART 2018
Op 4 & 5 maart 2018 staat de volgende editie van Bakkersvak op de agenda. Op deze twee onmisbare dagen laten bakkers, patissiers, chocolatiers, horeca professionals, cateraars en ambachtelijke ijsbereiders zich inspireren door het ambacht. Na zes edities in het Autotron Rosmalen, verhuist Bakkersvak in 2018 naar Evenementenhal Gorichem waar Bakkersvak in een nieuw jasje wordt gepresenteerd. Net als voorheen staan specialisten met kennis van ondernemerschap, assortiment, machines en andere benodigdheden klaar om bezoekers bij te praten over de markt en de nieuwste foodconcepten te laten proeven. 


FELCHLIN INFORMATIE DAGEN 2018 

6 TOT EN MET  9 MAART 2018

Tijdens deze dagen gaan wij op pad met Stephan Iten van Felchlin om bezoeken te brengen aan chocolatiers van Nederland. Heeft u interesse in bezoek om informatie uit te wisselen? Meld u dan via onze contactpagina met uw verzoek. 

FELCHLIN Workshops met chefs 

18 TOT EN MET 21 juni 2018

U krijgt van ons de gelegenheid om te gaan werken met de mooiste producten uit het gamma van Felchlin. 
Samen met Pastry Chef Stephan Iten gaat u stap voor stap nieuwe smaakcombinatie, couvertures en garnituren verwerken in de mooiste vormen! Interesse om deel te nemen aan deze dag? Laat het ons weten!