logo

nl
  • nl
  • en
LOG IN
brochures
Algemene Brochure 2021
Algemene Brochure 2021
VIPmagazine Valentijn 2023
VIPmagazine Valentijn 2023
VIPMAGAZINE VOORJAAR 2023
VIPMAGAZINE VOORJAAR 2023
Babbi Catalogus 2023
Babbi Catalogus 2023

Contact​

Decoratie Food

decoratiefood
Chocolade decor
Chocolade Smaakstrips
Crispies Noten Amandelen
Marsepein decor
Fondant en Ouwel
Suiker
Luxe decoraties
Strooisels
Transfers

Decoratie Non Food

Non Food

Grondstoffen

Bakmixen
Bavaroisepoeders
Marsepein en Fondant
Chocolade
Bakjes & Tartelettes
Drank en Smaakversterkers
Pectines
Smaakstoffen
Griotinnes en Garnituren
Konfijten
Krokantproducten
Spiegels en Overtrekken
Printbenodigdheden
Smaakpasta en Compound
Toppings
IJsgrondstoffen
IJstoppings en overig

Thema's

Geboorte
Kinderverjaardag
Geslaagd
Huwelijk
Valentijn
Voorjaar
Pasen
Oranje
Moederdag
Vaderdag
Zomer
Halloween
Herfst
Sinterklaas
Kerst
Winter
Oud en Nieuw
Carnaval
OUTLET

Hulpmiddelen

Bakpapier
Bavaroise
Chocolade hulpmiddelen
Kleurstoffen
Marsepein toebehoren
Spuitzakken -en mondjes
Stekers
Taart -en Bakvormen
Taartstandaards
Verpakking en Presentatie

Recepten

  • Inspiratie
  • Mango Pistache Taart
  • Halloween Lollies
  • Winterkoek
  • Herfst Boltaart
  • Kerst boltaart
  • ...lees meer
  • Overzicht
  • Solar
  • St. Honoré
  • Strawberry Mint Bubble
  • Lemon Curd Pesto Croûte
  • Mango Pistache Taart
  • Babbi Vegan Jar
  • Hartige Tartelette met Zeekraal Risotto
  • Tartelette Mango Yoghurt Special
  • Pâte de fruit
  • Confipec
  • Vipec S
  • Panettone
  • Le Miroir de Loire
  • Tartelette vijg en limoen
  • Marsepein Spekkoek
  • Frambozen & Zabaione Brownies
  • Bevroren Cointreau Soufflé
  • Cointreau Panettone
  • Pistache Cointreau Soes
  • Inspiratie
  • Mango Pistache Taart
  • Le Miroir de Loire
  • Tartelette vijg en limoen
  • Recepten
  • Solar
  • St. Honoré
  • Strawberry Mint Bubble
  • Lemon Curd Pesto Croûte
  • Babbi Vegan Jar
  • Hartige Tartelette met Zeekraal Risotto
  • Tartelette Mango Yoghurt Special
  • Pâte de fruit
  • Confipec
  • Cointreau dosering
  • Vipec S
  • Panettone
  • Marsepein Spekkoek
  • Frambozen & Zabaione Brownies
  • Bevroren Cointreau Soufflé
  • Cointreau Panettone
  • Pistache Cointreau Soes

Babbi Vegan Jar

Walnoot, sinaasappel en gekarameliseerde vijgen

Water 500gram,

RISO NATURA BASE DESSERT BABBI 400 gram,  (vipamnr  #110111)

PASTA NOCE SUPREMA BABBI 100 gram (vipamnr #108908)

 

Maak laagjes in het glas met de amandel semifreddo,

VARIEGATO ARANCIA CON SCORZETTE BABBI (#108696) en

VARIEGATO FICHI CARAMELLATI BABBI (#107799).

Decoreer met PRALINATO MIX DI MACADAMIA BABBI (#108749).

vegan jar.jpg
  • over vipam
    • Planning | Agenda
    • Nieuws
    • Partners
    • Vacatures
  • Recepten & Inspiratie
  • klantenservice
  • Media gallery
  • Workshops & Demonstratie
  • Privacyverklaring
  • Algemene voorwaarden

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media.