Spekkoek marsepein

Ingrediënten:

Donkere laag:

- 1 kg marsepein 60/40 1:1,5 #100805

- 1 theelepel kaneel 

- 1 theelepel nootmuskaat 

- 1 theelepel anijspoeder 

- 1 theelepel kardemom

- 1,5 - 2 theelepels pandan extract 

- Mokka aroma #106344

 

Witte laag:

- 1,5 kg marsepein 60/40 1:1,5 #100805

 

Bereiding:

- Alles mengen en uitrollen tot de gewenste dikte.

- Laagjes maken van wit en donker. Onder beginnen met wit en ook met wit eindigen.

- Bovenkant afstrijken met afgeslapte mokka.

- Laten drogen en puntjes snijden.

 

TopTip van Vipam:

Pandan is ook erg lekker in combinatie met citroengras, gember en kokos om te verwerken in een ganache voor een tropische bonbon!

 

 

 

marsepein spekkoek_2.jpg